ANESİAD GENİŞLETİLMİŞ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

Mart ayı Genişletilmiş Yönetim Kurulu ve İstişare Toplantısı Kahramanmaraş’ta yapıldı.

ANADOLU ESNAF SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ Mart ayı Genişletilmiş Yönetim Kurulu ve İstişare Toplantısı Kahramanmaraş’ta yapıldı.

Tüm şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve üyelerin de katılımı ile Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı Kahramanmaraş şubemizin ev sahipliğinde yapıldı. ANESİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Özgül yereldeki ticari faaliyetler ve ekonomiye katkısı yönüyle Kahramanmaraş hakkında bilgiler verdi. Ardından sözü alan ANESİAD Genel Başkanı Ali Kılavuz, gündemdeki 2. olağan Genel Kurul ve Cezayir’e düzenlenecek olan iş gezisi hakkında detaylı bilgiler verdi. Son olarak Gaziantep Şube Başkanı Yunus Atilla Hamallar, Gaziantep’te yapılacak olan ANESİAD fuarı ile ilgili açıklamasını yaptı. Ardından soru cevap bölümüne geçilerek toplantı sona erdi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti

Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısının akabinde Genel Başkan Ali Kılavuz, Genel Başkan Yardımcısı Niyazi Dilek ve Şube Başkanlarının da ararlarında bulunduğu bir heyet Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. KMTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M.Akif Gölcü ve Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Ülker Bey’in ev sahipliğinde yapılan görüşme, kısa bir tanışma ile başladı. Daha sonra Sn. Gölcü konuşmasında Kahramanmaraş’ta yapılan ticaret, üretim ve ihracat gibi ticari faaliyetler hakkında detaylı bilgilere yer verdi. Ardından, ANESİAD Gen.Bşk. Ali Kılavuz derneğimiz adına randevumuza olumlu cevap vererek bizleri ağırlayan M.Akif Gölcü Bey’e teşekkürlerini sundu. Toplantının akabinde KMTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M.Akif Gölcü ANESİAD Genel Başkanı Ali Kılavuz’a plaket takdim ettiler.

İstişare Toplantısı

Bir dizi toplantı ve ziyaretlerin ardından Kahramanmaraş Şubesinin düzenlemiş olduğu yemekli istişare toplantısına geçildi. Türkiye geneli çok sayıda üyenin katıldığı toplantı ANESİAD sinevizyon gösterisi ile başladı. Ardından Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Özgül selamlama konuşması yaparak sözü Genel Başkan Ali Kılavuz’a bıraktı. ANESİAD olarak ana amaçlarımızdan birisi olan esnafı, sanayici ve iş adamı yapabilmek diyen Kılavuz, yerelde üretim yapan firmaların ekonomiye katkısı ve dış pazara açılabilmesinin desteklenmesi gerekliliği üzerinde durdu. Son olarak Şube başkanları, illerde yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdiler. Toplantıya, Genel Başkan Ali Kılavuz, Genel Başkan Yardımcıları Niyazi Dilek, Coşkun Alay, Ömer Çiçek, Gen.Bşk.Yard. ve Gaziantep Şube Başkanı Yunus Atilla Hamallar, Kayseri Şube Başkanı Veysel Tüfekçi, Mersin Şube Başkanı Ekrem Çakar, Van Şube Başkanı Rıdvan Yaşar, Adıyaman Şube Başkanı Deniz Alan, Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Özgül, Malatya Şube Başkanı Resul Kocamaz,Osmaniye Şube Başkanı Ahmet Çelik ve şubelerin yönetim kurulları ve üyeleri katıldı.